babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Szopóreflex megtartó cumisüveg a LOVI-tól (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Lehetővé teszi a természetes szoptatás és cumisüvegből történő etetés kombinálását.

Mi is az a szopóreflex?

 

A szopóreflex már a magzati korban kezd kialakulni és a terhesség 33. hete körül alakul ki teljesen. Ez a reflex akkor stimulálódik, ha hozzáérünk a baba arcához vagy szájához, aki azonnal szopó mozdulatokat kezd végezni és így könnyebben megtalálja az anya mellbimbóját. A gyermek 4.-6. hónapos kora körül ezt a reflexet elhagyja és ezután a gyermek már képes a tudatos táplálkozásra. A szopóreflex a száj körüli izmok, a nyelv és a garat izomzatának erősítésével, az orron át történő légzés megtanulásával előkészíti a megfelelő hangképzést és a beszéd megtanulását. Ha átmenetileg nem szoptathatsz, szeretnéd másra bízni gyermeked, vagy ha az orvosod kiegészítő táplálást ajánlott, etesd a gyermeked az általad leszívott tejjel úgy, hogy nem zavarod meg a természetes szopóreflexét és nem veszed el a gyermek kedvét a szoptatástól.

 

Mitől különleges a LOVI cumisüveg?

 

A csecsemőkor első heteiben különösen fontos, hogy gyermeked a szoptatáshoz lehető leginkább hasonló módon tápláldA LOVI cumisüveg lehetővé teszi a természetes szoptatás és cumisüvegből történő etetés kombinálását. Beszédterapeuták közreműködésével kifejlesztett, speciális formatervezésű, dinamikus cumival kifejlesztett. Megnyúlik és visszahúzódik a baba szívási ritmusával összhangban, ugyanúgy, mint az anya mellbimbója. Készteti az ajkak és a nyelv izmait az intenzív munkára, valamint lehetővé teszi a szopás – nyelés – légzés helyes koordinációját.

 

Most 2 méretben elérhető ajándék dinamikus nyugtató cumival.

 

FIGYELEM: A LOVI a szoptatást ajánlja, mint a táplálás legegészségesebb módját. Ha a szoptatás nem lehetséges vagy nem elégséges, a gyermek alternatív táplálását kizárólag az orvossal, szülésszel vagy gyógyszerésszel történő konzultáció után kezdd el.

 

Ajánló

Minőségi babatermékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik
Egy kis segítség, ha úton van a testvér.
Legyünk felkészültek!

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Mit jelent az emberek sorsa a természethez, a naphoz, a csillagokhoz, a világokhoz viszonyítva? (...) Életünk csak egy másodperc a mindenség létéhez mérten. Miért nem lehet egyszerűen csak csodálni és boldogan élvezni a szépet?

- Ruth Werner -

A legjobb baba ajándék!