babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Babát szeretnétek? Tervezzetek előre!

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Ma a párok kb. 15 %-a érintett a meddőség, a nehezen létrejövő fogamzás problémájában.

Számos életmódbeli tényező, mint az életkor, a tápanyaghiányos étkezés, súlyproblémák, túlzásba vitt edzés, stressz, környezeti és foglalkozás ártalmak és még sorolhatnánk mi minden játszik szerepet a termékenység csökkenésében.

Az egészséges spermiumok termelődését fokozni lehet rendszeres testmozgással, a stressz csökkentésével, egészséges táplálkozással és speciálisan férfiaknak kifejlesztett vitaminok fogyasztásával, olyanokkal, mint a FERULANT is. A FERULANT kizárólag természetes összetevőkből áll, a megtermékenyítőképesség támogatását, a spermakép javulását szolgálja babavárás esetén. Eredményességét Czeizel Endre orvosgenetikus irányításával végzett kutatások igazolják. A FERULANT alkalmazása a klinikai vizsgálatok során 50 %-kal növelte a spermiumok számát és 37 %-kal a mozgékonyságukat. Elsősorban olyan férfiaknak ajánlott, akik tudatosan készülnek a gyermekvállalásra és már régóta próbálkoznak a gyermeknemzéssel, ám erre valamilyen (nem szervi eredetű problémára visszavezethető) oknál fogva nem került sor.

 

A gyermekvállalás, a terhesség hatalmas megterhelést jelent a női szervezetre, melyre vitaminokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánsok fogyasztásával szükséges felkészíteni. A fogamzáshoz is már kedvező hatást fejthetnek ki ezek a tápanyagok, különösen nem szervi, hanem stressz vagy kimerültség okozta meddőségi tünetek esetén. A női szervezet egészségének védelmére, állapotának optimálására került kifejlesztésre az OVANT kapszula. Összetevői jótékonyan hatnak a női reproduktív szervek működésére, a hormonháztartás egyensúlyának megőrzésére, a progeszteron-szintre, támogatják a fogamzást. A fogamzás sikere 30%. Nem hormon-tartalmú készítmény.

 

Az OVANT étrend-kiegészítő fontos segítség lehet a női szervezet egészségének optimálására, elsősorban a terhességre való felkészülés időszakában.
Visszatérítjük a FERULANT árát!


Interjú Dr. Ősapay György professzorral a témában


Bővebb információ

Ajánló

Választás a különböző éttermek kínálataiból
Beszéld meg a családoddal!
Hidd el, hogy jó anya vagy!

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

A legszebb pillanatok ott vannak előttünk, minden egyes nap. Körbevesznek, meghatároznak - ha hagyjuk, ha észrevesszük, ha megengedjük nekik, hogy jöjjenek. Áramolnak ők, nem kell kérni. Jön minden, csak hagyni kell, és nem elvárni. Nem akarni, nem követelőzni, élvezni azt, amit kapsz.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!